Veiligheid en Privacy

 Veiligheid en privacy

Een belangrijke reden bij het huren van een vliegtuig is veiligheid en privacy. Via aparte ingangen van het vliegveld kun je bij je vliegtuig komen. Je hebt dus geen hinder van andere mensen die ook op hun vlucht zitten te wachtenn. Het hele traject vanaf je auto tot aan je vliegtuig kan eventueel ook beveiligd worden met de nodige privacy indien dit gewenst zou zijn.

Iedereen begrijpt dat, in de basis, de kosten niet echt te verantwoorden zijn ten opzichte van lijnvluchten. Toch groeit het aantal privé vluchten. Wat maakt het dat steeds meer mensen kiezen voor privé vliegen? Wat maakt de beleving van het huren van een privé vliegtuig nou zo mooi? 

De aantrekkingskracht is groot. Traditioneel bestaat de markt vooral uit bedrijven met een eigen vliegtuig. Echter steeds meer mensen ontdekken de voordelen van prive vliegen. Natuurlijk hoeft dit niet perse een Jet te zijn maar een kleiner vliegtuigje bereikt men de zelfde voordelen.  De doelgroep van welgestelde privé personen die gebruik maken van dit soort diensten groeit dan ook hard maar ook voor de geowne burgers wordt prive vliegen met meerdere personen steeds meer bereikbaar..

Kleinere Vliegvelden makelijker bereikbaar

Doordat je op zowel de vertrek- als eindlocatie een vliegveld uit kunt kiezen dat dichterbij is, zal je totale reistijd korter worden. Je bepaalt zelf de route en die maak je dus zo kort mogelijk. Vaak gaat het om kleinere vliegvelden in de buurt. Extra voordeel is dat je op kleinere vliegvelden ook sneller en gemakkelijker bij je vliegtuig kunt komen. 

Comfort

Eerlijk is eerlijk: Het is een comfortabalere manier van reizen. Geen gedoe met lange rijen bij het inchecken. Je reist in je eigen vliegtuig met je eigen gezelschap. Hinder van andere mensen is dan ook niet meer relevant. Ook na de landing ontvang je in de meeste gevallen een VIP behandeling bij de douane waardoor geen lange wachttijden verloren gaan.

Bepaal je eigen vertrektijden
Indien je een prive vliegtuig huurt bepaal je nu zelf je vertrektijd. Of je nu een klein of groot vliegtuig huurt, Jij bepaalt wanneer je eigen vliegtuig voor je klaar staat. Loopt je afspraak op je bestemming wat uit dan is dat geen probleem. Je betaald immers vaak voor de vliegende uren en niet voor wachttijden mits je zelf vliegt en geen piloot huurt of een voltalige crew nodig hebt. Deze wachten dan ook geduldig op je en vertrekt niet zonder jou.

Combineer meerdere afspraken
Niet 1 , 2 maar zelfs drie afspraken binnen europa is mogelijk door het huren van een prive vliegtuig. En heb je even geen haast dan is een single engine vliegtuig huren nog wel de voordeligste maniet om prive te vliegen.
 
Hogere luchtlaag
Privé jets met straalmotoren, zoals de Dassault Falcon 2000 of 
Gulfstream G550, kunnen hoger vliegen, waar de weerstand minder is en je minder last hebt van turbulentie. Dit is dus sneller en comfortabeler, waarbij je ook nog wat op brandstof kunt besparen. Of sneller kunt vliegen als je echt haast hebt.

Geen onnodige tussenstops
Wanneer je naar een bestemming wilt die niet zo populair is, waarvoor geen rechtstreekse lijndiensten bestaan zul je normaliter moeten overstappen of het laatste stuk met ander vervoer oppakken. Wanneer je je eigen privé vliegtuig gaat huren kun je rechtstreeks vliegen. De onnodige tussenstops worden zo geëlimineerd.Voor kleine toestellen (afhankeleijk van de range van dit toestel) dien je een enkele korte stop te maken om bij te tanken. Huur je een 6 persoon toestel zoals de Piper Cherokee six kun je nog altijd een 650nm (= +/_ 1200km) non stop vliegen. Dat is ongeveer van Amsterdam naar Barcelona. Niet alle privé jets hebben een range zoals je van een standaard Boeing of Airbus gewend bent.

Voordeel huren
Wanneer je een aantal keer per jaar privé wilt vliegen is huren waarschijnlijk interessanter dan het kopen van een eigen vliegtuig. Om gebruik te kunnen maken van de hele dienst komt er erg veel bij kijken. Van airport service tot crew. Van catering tot terugkerende trainingen voor crew. Van onderhoudsbeurten voor het vliegtuig tot het inplannen van vluchten. Maar ook de Hangaarkosten kunnen soms wel oplopen afhankelijk van het toestel tot wel 25000 euro per jaar afhankelijk van de grote van het vliegtuig.

Als tussenoplossing kun je denken aan fractional ownership. Je koopt dan een gedeelte van een vliegtuig. 


 

Te huur: Piper Cherokee six PA-32-260, N.Reg  

• Piper Cherokee Six PA-32-260 ( FAA high performance rating needed)

• Amerikaans geregistreerd.

• Volledig IFR uitgerust

• 6 Persoons (incl. Piloot)

     

 

• Payload: 1485 pond
• Cruisespeed 130k
• Garmin GNS-430w Com/Nav/Gps/waas 

Lees hier de voorwaarden van deze verhuurder onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.*

Informeer naar dit vliegtuig 


 

Te huur: Cessna Reims F150M, reg. PH-ALI, Lelystad Airport

Cessna 150, reg. PH-ALI.

Te huur met of zonder instructeur.

    

Verhuurprijs per uur, alleen zuivere vliegtijd aan de hand van tachotikken, €125 per uur.

Bij vooruitbetaling van:

5 uur; €105 per uur

10 uur; €100 per uur

15 uur; €95 per uur

20 uur; €90 per uur

Verhuurprijzen zijn inclusief 21% btw en brandstof (MOGAS). Exclusief zijn de landingen en +1 tachotik per vlucht.

Kijk voor meer informatie op www.ph-ali.nl

Informeer naar dit vliegtuig 


 

Uw vliegtuig gratis op deze pagina te huur aanbieden ? Neem snel contact met ons op! 

   


  dubbelflightpicture (66K)

 Volg ook alle vliegevenementen op 

 

ayhaps.com/flyevents

 

 * Deze service valt onder onze gebruiksvoorwaarden. Vliegtuigentekoop.nl neem geen enkele  verantwoordelijkheid ten aanzien van gebruikmaking van deze service.